top of page

KASKISTEN POLIISILLE:

 

Hei Ylikomisario Sälander!

 

Hillevi tässä kirjoittaa. Kuulin, että etsit minua, joten ajattelin kirjoittaa sinulle,

joten tiedät että olen ok!

 

Olen Ranskassa, St Jean En Royensissä, kielikurssilla. Bertil (RnB-duon viulu-siili) tuli tänne eilen. Hän pahoittelee niin paljon muistihäviön harhautuksesta. Hän ei voinut kertoa sinulle kaikkea mitä oli tapahtunut, koska hän halusi tulla Ranskaan mahdollisimman nopeasti. Bertil kertoi minulle, että kaikki etsivät minua Kaskisissa, joten ajattelin että on parasta että kirjoitan sinulle kirjeen ja selitän mitä on tapahtunut. Mutta sinun on luvattava, ettet kerro isälleni Heikille missä olen, koska hän on se syy, jonka vuoksi minun piti kadota!

 

Isä oli suostutellut vanhan uintiohjaajansa Tormundin (jääkarhu, joka on merivartiostoveneen Torbayn kapteeni Kaskisissa) viemään minut hiihtoleirille Norjaan. Siellä he olisivat ruokkineet minua paljon salaisilla norjalaisilla pillereillä, jotka tekisivät minusta nopeamman hiihtäjän. En halunnut sitä! En edes halunnut juoda kauheaa vihreää limsaa, jonka isä oli tilannut apteekkari Snokilta. Riitelin isäni kanssa, kun sanoin, etten koskaan juo sitä limsaa ja haluan lopettaa hiihdon!

 

Olette varmasti löytänyt 2 avaamatonta pulloa limsaa sänkyni alta. Teidän pitäisi pidättää Apteekkari Snok! Hän myy kiellettyä limsaa kaikille, joilla on rahaa. Hän lähetti minulle pelottavan uhkaavan kirjeen, kun isä ei maksanut limsasta. Apteekkari Snok ajattelee vain rahaa! Olavi Orava on tullut täysin hulluksi limsasta ja leipoo käpykeksejä ympäri vuorokauden ja aiheuttaa ongelmia ystävilleni
Carrot-Morot-Porkkana Forever jäniksille. Olavin pitäisi syödä porkkanoita limsan sijasta! Kollegasi
Läski-Måseksen olen myös nähnyt limsa pulloilla. Hän pelaa snookeria apteekkari Snokin kanssa, joten sinun pitäisi kuulustella ehkä myös häntä?

 

Joka tapauksessa, minun ranskan opettaja (vuohi) Monsieur Goatier kertoi minulle kielikurssista Ranskassa ja ajattele - Pääsin sisään! Aluksi olin niin onnellinen, mutta sitten olin huolissani siitä, että isä olisi raivoissaan, jos lopettaisin harjoitukseni ja menisin sinne. Monsieur Goatier suuttui kun sanoin etten voi lähteä. Hän huusi minulle RnB Duon konsertin jälkeen Sinisessä Hetkessä, että minun on lopetettava leikkiminen idioottisten suksien kanssa ja investoitava sen sijaan ranskan kieleen. Kun Bertil kertoi minulle haaveilevansa Ranskassa asumisesta ja opettelemisestaan ​​haitaran soittoa, JA haluavansa tulla mukaan, päätimme paeta yhdessä. Bertil on salaa harjoitellut minun tädin vanhan haitarin kanssa, mutta hän todennäköisesti tarvitsee apua nuottien lukemisessa. Hän ei voinut edes kirjoittaa oikeita nuotteja haitarin näppäimiin ...

Emme voineet kertoa meidän suunitelmasta (kettu) Ralfille. Nro 1. - Ralf olisi erittäin vihainen, jos Bertil kertoisi hänelle haluavansa soittaa haitaria eikä viulua - haitari on Ralf in instrumentti. Nro 2. - Ralf ei voi olla hiljaa mistään, hän on äänekäs ja töykeä, mikä sopii hyvin, kun osoitamme EKEL (EjKöttEiLihaa) -organisaatiomme kanssa, mutta ei silloin, kun haluaa paeta.

 

Samana iltana, kun Bertilin ja minun suunnitelmissa oli hiipiä Saksaan menevään laivaan syväsatamassa, ymmärsin, että Tormund halusi siepata minut Torbay veneellä ja viedä minut Norjaan.

Suunnitelmanamme oli, että soutaisin syväsatamaan ja teeskennellä olevani ilta-soutu-treeneissä. Bertil kävelisi maantietä pitkin syväsatamaan ja tapaisimme siellä. Kun huomasin, että Tormund oli tulossa minun perässäni, soudin niin nopeasti kuin pystyin, Kaskisten ympäri ja en uskaltanut pysähtyä syväsatamaan. Lopulta pääsin pois Tormundista kaikkien Kaskisten eteläpäässä olevien karikkojen seasta. Tulin uimarannalle, mutta sitten pidin tauon. Siellä pudotin valitettavasti EKEL-pinssini, mutta en huomannut sitä ennen kuin tein seuraavan tauon myllyllä, kun otin porkkanataukoa saadakseni lisää energiaa. Olin niin väsynyt!

Samanaikaisesti kun tämä tapahtui, Bertil oli saanut kyydin (koira) Kalevin kanssa syväsatamaan, missä Kalevi työskentelee lastaajana. Bertilillä, joka on siili, on melko lyhyet jalat eikä hän ajatellut kuinka pitkä matka on syväsatamaan, joten hän liftasi Kalevin kanssa. Matkalla Tormund oli soittanut Kaleville ja pyytänyt apua saadaksen minut kiinni (Kalevi ja Tormund ovat vanhoja työtovereita ja tuntevat toisensa). Bertil kuuli kaiken ja paniikissa kertoi Kaleville, että olemme rakastuneet (emme ole - olemme vain ystäviä!) ja olemme pakenemassa yhdessä syväsatamasta Ranskaan. Bertil ei ajatellut, että Kalevi oli niin vihainen, mutta hän todella suuttui! Hän käänsi auton ja sanoi Bertilille että vie hänet Eskö-parkkiin ja lukitsee hänet kellariinsa, joten hän ei KOSKAAN näe minut enää. Bertil kertoi huutavansa äänekkäästi ja lopulta Kalevi löi hänet päähän jollain kovalla. Seuraava asia, jonka Bertil muistaa, on herääminen Närpiön sairaalassa. Ehkä Kalevi katui mitä oli tehnyt ja toi hänet sinne. Kalevi on oikeastaan aika kiltti. Tiedän, että hän on pitänyt minusta jo pitkään, kirjoittanut minulle pieniä rakkausrunoja ja laulanut minusta kun on ollut karaoke. Hän on luultavasti vain mustasukkainen.

 

Sillä välin jatkoin soutamista kohti syväsatamaa, vaikka olin myöhästynyt. En tiennyt mitä Bertilille oli tapahtunut ennen kuin näin (susi) Ulfin heiluttamassa pitkä hiuksiaan Eskilsön lauttasatamassa. Soudin sinne, ja hän oli täysin hysteerinen ja sanoi, että piiloutuisimme hänen voikukkalehtiviljelyyn, niin Kalevi tai Tormund eivät näe minua. Hän kertoi minulle, että Kalevi oli ajanut autolla huutavan Bertilin kanssa matkustajan istuimella ja että minun pitää lähteä nopeasti syväsatamaan. Kiireessä kadotin sekä lakin että puhelimen.

 

Johann Bäääthoven auttoi minua ja Bertiliä suunnittelemaan koko matkan Kaskisista Saksan kautta Ranskaan. Johann Bäääthoven oli iso poptähti Saksassa ja Euroopassa, ja hänellä on paljon faneja, jotka auttoivat meitä. Olen ULLtimate FÅRsen jäsen (nimeltä ULLevi, täytyy pitää se isältä salassa), mutta me olimme laatineet suunnitelman, jonka mukaan kaikki jäsenet teeskentelevät tuntemasta minua, jos tulisi poliisi kysymässä liian paljon minusta. Raukka ULLrikan piti valehdella siitä, että olisimme välirikossa, vaikka olemme parhaita ystäviä. Olet ehkä löytänyt myös hänen ja minun hiuskarvoja huoneestani, he olivat viimeiset hiuskarvat, jotka leikkasimme ennen liittymistä ULLtimate FÅRse: hen. Ulf ja minä uimme koko matkaan syväsatamaan. Ulf, joka on susi, ei pidä uinnista kovinkaan, mutta onnistui siinä! Ulflupasi tuoda Bertilin Ranskaan, mutta minun piti lähteä ensin. Ulf sanoi että hän jättää puhelimen grillille (hän ​​onnistui poistamaan melkein kaikki minun ja Bertilin viestit) ja vain vene jätettiin Eskilsöön. Jos kukaan muu ei nähnyt sitä, hän voisi ilmoittaa siitä muutamassa päivässä. Bertil onnistui salakuljettamaan viestin Närpiön sairaalasta Ulfille ja sai apua ULLtimate FÅRseltä päästäkseen tänne Ranskaan.

 

Ralf on varmasti vihainen, kun sekä Bertil että minä olemme kadonneet. Vaikka hän ei edes huomannut Bertilin kadonneen, hän on kyllä vähän itsekäs. Muuten se oli Ralf joka oli anonyyminen lähde joka kertoi poliisille millainen lihaa on GL-grillin hampurilaisissa. En minä. Mutta meillä oli epäillys siitä, että (sika) Gustavin serkku Stefan ja (lehmä) Leenan täti Aino päätyivät hampurilaisiin. Minulla on myös serkku, Hans, joka katosi jälkiä jättämättä. Joten Kaskisten poliisin pitäisi valvoa GL-grillin toimintaa, etenkin nyt, kun Ralf on ainoa aktiivinen jäsen EKEL-organisaatiossa.

 

Ainakin meillä menee hyvin täällä Ranskassa, Bertilillä ja minulla. Bertil on vihdoin oppinut soittamaan kappaleen Domino haitarilla, ja minä menen joogaan ja luin eilen ranskan kielen kirjaa Madame Bovary!

 

Tulemme todennäköisesti takaisin, joskus syksyllä, joten toivottavasti et ole vihainen meille!

 

Salutations!

Hillevi

(& Bertil)     

bertil_hillevi.jpg
bottom of page